mandag 25. oktober 2010

Terningkast.

God Morgen Norge. Enda en fridag står for tur. Må si jeg begynner å bli en smule lei av å sitte hjemme å jobbe med skoleoppgavene mine. Det er da mye bedre å kunne ha noen timer teori på skolen før man setter seg ned med noen oppgaver på skolen. Men, men, det er vel slik 2.året er, mer ansvar for egen læring og flere prosjektoppgaver, jeg overlever nok. For å se det positive i slike "fri"dager får jeg overstadig mye energi og får gjort mye hjemme, ikke nødvendigvis skolearbeid men litt sånne andre småting som å vaske, rydde og kose meg med jentene mine! Kjæmpejæft spørr du mæ!

Akkurat nå sitter jeg å hører på A1 faktisk. Det må være 10 år siden sist, men nå er de tydeligvis ute med nytt album og "Waiting For Daylight" er ikke sååå dum den altså! Kjempe søt sang og det er jo ingen tvil i verden om at disse tre mannfolka kan å synge. Så STÅ PÅ GUTTA! Ellers....kan jeg fortelle dere at jeg på Lørdag fant (med god hjelp) en supah låt som jeg mener dere absolutt burde høre: Sia-Clap Your Hands. Den er bare helt konge og akkurat slik som jeg mener gòmusikk på en mandag skal være:) ENJOY!

Daaaa...tror jeg at jeg sier meg ferdig med min musikkoppdatering for i dag. Etter gårdagens kinobesøk må jeg helt ærlig innrømme at jeg angrer litt på at jeg lovde dere ett terningkast. Filmen vi skulle se viste seg å ikke være av den skummleste sorten men ga meg følelser av både komikk, kjærlighet, skrekk og "rarhet". Filmen var god den men litt vanskelig å forklare bare. Om du er glad i MYE blod og lemlestede kroppsdeler, damer og silikonpupper så ta turen! Jeg synes dette var en strålende søndagsfilm jeg:)

Filmanmeldelse: Piranha 3D
Filmen starter med et jordskjelv som åpner opp havbunnen og ut kommer det ekle sultne pirayaer. Disse pirayaene er åpenbart ikke vanlige pirayaer men en art av den prehistoriske sorten. De kommer ut i en innsjø og starter raskt og forsyne seg grovt av ungdommene ved Lake Victoria i California. Alle ungdommene er kjempe pene, med silikonpupper og minimalt med klær. Vi blir også kjent med en av nøkkelkarakterene som såklart er softporno-regissør. Den mystiske fiskearten får seg etterhvert gode kjøttbiter av alle og enhver. Jeg vil si at dette er en underholdende film som ikke sparer på verken nakenhet, løse kroppsdeler eller gørr. Siden jeg aldri før har vært på kino i 3D så synes jeg jo såklart dette var et fett virkemiddel for en enda kulere filmopplevelse!
Jeg er glad denne filmen ikke kom ut på sommeren midt i badesesongen! Mye søl. 
Terningkast:


Nå skal jeg fikse meg litt, vaske litt klær og skrive videre på et tverrfaglig prosjekt som vi har på skolen. Jeg leker også litt med tanken på en aldri så liten konkurranse. Er det noen som kanskje har noen gode forslag? Jeg har lyst å sette igang noe litt utradisjonelt med mye moro såklart, hvis det ikke er moro blir det jo nemlig ikke Kriss-isk:) Legg igjen en melding om du har noen som helst tanker rundt dette!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar