søndag 5. desember 2010

Lev Livet.

Det er ditt liv, ingen andres. Det er du som bestemmer hvordan dagene og årene skal bli, du tar stadig nye og betydningsfulle valg. Aldri la noen styre deg i andre rettninger enn du selv ønsker, og aldri gi opp dine egne drømmer. Lev fra dag til dag og spre gleden til andre ved å være deg selv. Aldri la noen bryte deg ned og fortelle deg hva eller hvem du skal være eller bli, du er deg selv og hvis andre ikke godtar det; fuck it.

Mange føler seg tvunget og presset til å passe inn i et miljø eller en vennegjeng, dette kommer det svært lite godt ut av. Skap deg et eget miljø, der du står fram med dine ord og meninger, uansett. Omgås med de menneskene som gir deg positiv energi og som elsker deg for den du er. Du er verdifull og unik!!

Jeg ønsker å tilbringe min dyrebare tid med mennesker som gir meg sin tillitt og respekt, og som jeg kan glede ved å gi av meg selv. Jeg ønsker at alle må kunne få smile og le i et fellesskap der man prissettes og sees for den man er. Vi trenger alle gode venner, som kan lytte og ta våre hender om noe går på tverke.

Dette er ditt liv. Gjør alt du elsker å gjøre, og gjør det ofte. Hvis du ikke liker noe, gjør forandringer. Hvis du ikke liker jobben din, slutt. Hvis du ikke har nok tid til å gjøre det du vil, slutt å se på tv. Hvis du leter etter ditt livs kjærlighet, STOPP! Han/hun vil være der og vente på deg helt inntil du starter og gjøre det du elsker mest. Åpne ditt sinn, dine armer og ditt hjerte til nye ting og nye mennesker. Spørr den neste personen du møter om hva hans/hennes hjerte brenner for, og del dine drømmer med vedkommende. Reis ofte; å gå seg bort vil til slutt bidra til at du en dag finner deg selv. Livet handler om de menneskene du møter og alt du skaper sammen med dem. Så gå ut og vis hvem du er og hvem du bryr deg om. Livet er kort, så gjøre dine drømmer virkelig før det er for sent.

Takk til alle mine venner og takk for at du er den DU er <3





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar