mandag 29. november 2010

GRATIS Gløgg,

Lørdag skjedde det noe kjempekoselig som jeg føler jeg må fortelle dere! På tross av min elendige form klarte Christian og dra meg med ned til byen, nærmere bestemt Mormors. For dere som ikke vet hvor eller hva det er så kan jeg i korte trekk informere om at det er en hyggelig gammel mormor-stue med billig drikke. I all forvirrelse klarte Christian på en eller annen random måte å resonnere seg fram til at jeg hadde utrolig lyst på rødvin akkurat da. Gud veit hva han tenkte på fordi rødvin hadde jeg aldri nevnt, kan det være frøken Rød som har gitt han traumatiske tanker eller forestillinger? Hahaha. Anyways, rødvina ble etterhvert tom og vi en smule fullere, så vi satte kursen mot Lille London som forresten er en kjempetrivelig pub som i følge Christian raklamerer med lave priser.

Joda, neida. Billig var det væffal ikke men hvitvin ble det jammen meg uansett. Christian ble etterhvert full og jeg enda fullere. Jeg kosa meg særiøst helt utrolig masse denne kvelden, bare oss to liksom. Love it!! Da alkoholen var vel konsumert fant vi veien ned til Taxikøa utenfor SAS Hotellet i sentrum og gjett hva???? Vi fikk GRATIS GLØGG OG KAFFE! Jeg trodde helt særiøst det var selveste Jesus som sto ute i 20 minusgrader iført orange refleksvest og delte ut varm drikke til fulle mennesker, jeg.

NAAAACH!! Hørte jeg plutselig noen rope (det kan, jeg sier KAN ha vært meg O.o) og daaaa bar det visst på nach. Jeg, Christian på nach til to fremmede mennesker, kunne det bli bedre? Neppe. Der disse to hyggelige menneskene bodde var det flere leiligheter i samme bygg og hva er ikke bedre enn det? Vi endte visstnok opp i en av de andre leilighetene sammen med fire femtiåringer med mye god drikke som bidro til god stemning, før jeg gikk å dænga hode mitt i en dør etterfulgt av at en overstadig beruset Christianmann datt over meg. TAXI!

Da vi kom hjem skjedde det noe ganske søtt. Malle og Cammi klarte jo såklart å våkne av at jeg og Christian prøvde så godt vi kunne å lage nattmat. I det Malle så hvor full jeg var kom hun til å spørre Christian; "Hva er det egentlig du har gitt henne?" Da svarte Chriatian raskt; "Kjærlighet!!". Aaaaww....var ikke det litt søtt eller? Og ikke nok med det, da jeg sto opp søndag hørte jeg Cammi si: "Kriss? Er det du og Chriatian som har tegna på bilen til nabo`n?" FAEN da, kan jeg aldri la vær liksom? Jeg spurta bort til vinduet og fikk se at "noen"(væffal ikke meg) fint og pyntelig hadde skrevet med store bokstaver K+C=SANT over hele panseret på bilen. Flaut? Neida. Naboen har allerede vært ute på kjøretur med det flotte kunstverket mitt godt synlig, tipper han/hun likte det svært godt.

Med mye søthet og fullhet gikk vi stille(?) i seng og våkna ikke før vi begge holdt på å krype helt inni hverandre. Ja, vi glemte å lukke vinduet. Det var den lørdagen og jeg sier meg rimelig fornøyd jeg!
Vinkveld ftw!
Oss to <3 Årets par, uten tvil;)

lørdag 27. november 2010

Frøken Rød.

FYfaen jeg hater mensen! Jeg ligger i fosterstilling i senga mi og bokstaveligtalt vrir meg i smerter. Er det egentlig mulig, og i det heletatt menneskelig at man måtte gjennomgå slike perioder nesten hele livet? Det synes væffal ikke jeg! Noen har det såklart værre enn andre men jeg lover dere at jeg har det værst! Det kjennes ut som om man skal sette en stakkars stor jævla baby til verden og kvalmen det medbringer vil jeg helst slippe å nevne. Nei, jeg får vel bare legge meg godt til rette, sette på en grinefilm...kanskje om noen som muligens også har perioden sin i håp om å føle et snev av sympati.

I går kveld kosa jeg og Christian oss masse masse. Han er virkelig helt ubeskrivelig god, tværs gjennom! Fyfaen jeg er heldigst i verden! JA, også SLO vi Cammi og nabo`n så det sang etter i Alias:) Hurra for oss! Eller...nesten væffal. Da seieren var dratt i land bestemte vi oss for å feire med litt heftig sex, jeg og Christian. Men det kunne vi jo bare glemme ettersom frøken Rød var kommet på besøk. Flott for oss da, at vi begge er kreative mennesker som på tross av frøkna klarte og kose oss læll;)

Neida såee..har prata litt med mamma i det siste. "Hei! E du random?" var ordene hun skrek i andre siden av telefonen. "Random?" spurte jeg, "Ja, RANDOM. Æ har lært mæ ett nytt ord *stillhet* ehm... ka betyr d enkli?" HAhaha..måtte såklart lære henne at man ikke burde bruke det ordet i en slik sammenheng og hun forsto det. Flinke mamman min, jammen ikke lett å ikke være den skarpeste kniven i skoffa gitt! ;) Meeen, jeg elsker henne uansett. DER skal jeg tydeligvis føde dagens 10ende "baby" (blod samma faen) så blogges seinere!!
-Ha en strålende laurdag alleihopa!

http://www.youtube.com/watch?v=YbTmwS2_dqs True Colors- fantastisk nydelig coverlåt fra Sam Tsui!

(Jeg blogger fra Christian sin pc, så bilder kommer etterhvert:)

-Kriss

fredag 26. november 2010

Makk i ræva.

Yahoo! Endelig kan jeg slenge den feite rævva mi ned i soffan med GOD samvittighet. Jeg og Cammi har nemlig hatt litt vel mye energi i dag, som visst nok resulterte i en helt rein kåk. Det er så godt å ha ei jente som Cammi rundt seg, hun er så helt vidundelig fantastisk! Jeg elsker Cammi, jeg.

Etter noen timer med intens hår og smulefjerning fra alle mulige kriker og kroker var det endelig mulig å gå fra mitt rom, gjennom gangen, opp trappa og inn til stua/kjøkken UTEN å henge helt fast i fjerde trappetrinn eller risikere at sokkene mine sakte men sikkert føltes og så ut som en maisboks. Jentene jeg bor sammen med har nemlig en rimelig stor appetitt for mais og bruker det stort sett i alt de lager. Jeg elsker mais jeg også, men når det brukes i alt og når jeg av egen erfaring VET at dette er mat som ikke fordøyes helt på ånkli...såe..ja, hva skal man si? Jeg er bare ikke gira på mais lenger.

Utenom alle maisepisodene kan jeg meddele at jeg og mitt kjære mannfolk har det strålende for tia. I dag gikk vi til og fra sentrum i tja..skal vi se..18minus grader ca? Det var jævlig kaldt, men jeg fikk lov å spise masse snø fra veigrøftene og smatte på istapper som vi sammen fant langs veien <3 Christian påsto enkli at jeg kom til å få makk i magen etter at jeg hadde spist så mye snø og is, men det er jo bare tull! Spis snø folkens, det er jo tross alt HELT gratis (grat-IS hahahahahoff). Neida såe, ellers er livet i Trondheimen stolle og rolig(?) og alt jeg klarer å se fram til akkurat nå er førstkommende søndag: FØRSTE søndag i advent! Da skal lys tennes og salmer synges høyt i kor her oppe i glansen.

Jippi folkens! Nå fikk jeg Cammi og nabo`n med på en runde Alias! Ha en strålende kveld videre alle sammen. Nå skal jeg og Christian sette forholdet vårt på prøve og slå Cammi og vår gode nabo ned i støvlene!!! ;)
Glor på? : Kristine Olsèn YOYOYO POWPOW!


torsdag 25. november 2010

Rød nese.

Alle har vell fått med seg denne flotte røde nesen man kan kjøpe til inntekt for Redd Barna alle dager i november måned. I dag, altså 25. november, topper det hele seg med den store Rødnesedagen og jeg sitter nå benka forran tv`n for å følge med på det direktesendte showet for aksjonen via tv3. For deg som ikke helt vet hva Rødnesedagen er kan du lese her: Rødnesedagen er en annerledes innsamlingsaksjon. Både fordi vi skal bruke humor og fordi alle er invitert til å være med. I hele november kan du ta på deg rød nese og gjøre morsomme, tullete og tøysete ting til inntekt for Redd Barna. I fjor samlet dere inn 12,6 millioner kroner til Redd Barna (http://www.rodnesedagen.no/).

Jeg synes dette er en flott måte i samle inn penger til fattige og vanskeligstillte barn verden over. I dette direktesendte showet får vi et innblikk i levevilkårene til tusenvis av mennesker og det rører meg virkelig. Tanken på at vi lever i samme verden er bare helt utenkelig og jeg synes alle burde støtte denne aksjonen med 200 kr ved å ringe 820 44 144. Gjør noe som fenger for penger har du kanskje hørt? Redd barna gir alle midlene fra Rødneseaksjonen til forbedring av barns helse. Dette handler om alt fra det å kunne gi et barn en trygg fødsel til livsnødvendig livreddende helsehjelp, så støtt folkens!

Man kan også gi mer om man ønsker det så her finnes ingen grenser for hvor mye hjelp man kan bidra med:
  • 350 kr kan du gi et barn en trygg fødsel og helsestell i et HELT ÅR
  • For 500 kr kan en helsearbeider utstyres med alt han/hun trenger for å kunne gjøre en livsviktig jobb for lokalmiljøet sitt
  • For 1000 kr kan du utdanne en lokal helsearbeider som kan følge opp barna og mødrene deres, stille diagnoser og behandle de vanligste sykdommene
Kontonummer til Redd Barna er (som dere også kan se på Redd Barna`s nettside): 8380 08 08033

Helt fantastisk eller hva? Jeg håper giversummen dobbles på årets Rødnesedag og at dette blir en aksjon som gjentas år etter år.

Hver eneste dag dør det 22 000 barn, det vil si hvert fjerde sekund! Hvis ikke dette er en liten tankevekker så vet ikke jeg. Det sier meg at vi som er "igjen" må bidra med vårt for å hjelpe andre i verden som trenger det sårt. Hvis du er som meg, student og kanskje tenker at 200kr er for mye å gi bort siden helgen snart inntreffer eller fordi julegaver må kjøpes så: FUCK IT! Følelsen man sitter igjen med etter å ha bidratt med en ussel 200lapp og faktisk har fått hjulpet et barn, en mor eller en far der ute er en mye større gave i seg selv enn alle verdens julegaver eller ølbokser!
-Kristine Olsèn

tirsdag 23. november 2010

Hvorfor blogg?

Tja, nå har jeg allerede publisert 52 innlegg på den berømte bloggen min. Og det er ikke til å stikke under en stol at jeg av og til tar meg selv i å undre over hvem som egentlig leser det jeg sitter å skriver. Er det pappa som hver dag bruker litt av hans hellige jobbtid til å sjekke hva eldste dattra hans bruker tiden sin til? Er det klassekamerater som jeg egentlig ikke har så mye med å gjøre, som sitter å leser om mitt liv? Kanksje det er kompisene til Christian som liker å finne ut hvem hans gærne kjæreste egentlig er? Eller bare en lengtende x-kjæreste som elsker å vokte over meg og mitt nye liv? Hvem vet, jeg finner tanken rundt dette veldig spennende, jeg!

Egentlig skulle det vært sånn at jeg hadde muligheten til å se hvert enkelt ansikt ettersom dere sitter å leser bloggen min. Da kunne jeg endelig funnet ut hvem som sitter i USA, Danmark, Ungarn og Storbritannia og daglig åpner en internettside med mitt liv som innhold. Det morsomste med å ha en blogg som denne er å se hva alle der ute har brukt som søkeord for å finne meg og min blogg via søkesider som google, kvasir mm. Hehe..jeg ler høyt! Krisstineolsen, Kristine OlsÊn Trondheim (et søkeord som har blitt brukt hele 42 ganger..hahaha), kriss harstad blogg osv. Koselig folkens:)

Dette med blogg er for meg et ganske ukjent fenomen i og med at jeg faktisk leste min aller første blogg i 2010. Jeg har etterhvert forstått at dette med å skaffe seg flest lesere absolutt er et "must" om du skal få noe som helst utbytte av å bruke tiden din på å "informere" andre om ditt liv, dine meninger og hvem du er. Misforstå meg rett: jeg mener det er flott at jeg ser en økende statistikk over hvor mange lesere jeg har, men hovedpoenget mitt er egentlig bare å få skrive som den jeg er. Og jeg er, som dere sikkert har sett og lest en jente av MANGE ord. Den dagen jeg bestemte meg for å skrive alle tankene mine ned som en blogg var det rett og slett fordi topplokket kokte over av tanker og refeksjon om ALT mulig! Jeg er også opptatt av å kunne nå mine nærmeste i nord-norge med det jeg tenker og føler, dag for dag. Håper dere alle sålangt har funnet min blogg interessant og at dere fortsetter og vise deres interesse ved å gi meg minimum 100 kommentarer hver dag. Kødda. Neida JODA! Såe...

Jeg vet at jeg tidligere har praktisert en liten spørsmålsrunde, men nå som jeg har kommet et stykke lenger sitter noen av dere kanskje inne med flere spørsmål? Om meg som person eller interesser? Uansett, hvis dette er tilfelle så for all del: SKRIV I VEI! Det er så koselig å motta kommentarer fra dere, og ingenting hadde gleda meg mer enn å få svart dere på noe dere virkelig lurer på! Jeg har nemlig mange skjulte hemmeligheter og ikke minst tips og erfaring;) *winkwink*

Til slutt vil jeg rette en kjempetakk til alle mine faste lesere, en takk til dere som av og til tenker: "hum, lurer på om det kanskje har skjedd noe mer spennende i Kristine`s liv?" men som kanskje blir skuffa over innholdet men  fortsatt holder "koken";) og ikke minst TAKK til alle som bidrar til at livet mitt daglig fylles med et relativt godt innhold ;)

HVA ER DET SOM SKJER HER DAA? O.o
Ikke se på meg..jeg er HELT uskyldig liksom! O.o


mandag 22. november 2010

Fridag.

Blæh..i dag har vi jammen ENDA en fridag! Nøyaktig åtte skoledager igjen før jeg kan ta en velfortjent(?) juleferie og nissene kan settes i karmen, jeg gleder meg! Helgen har vært helt edruelig og utrolig avslappende for min del. Lørdag sa jeg farvel til jentene som skulle ut på livet og feire Sola vår mens jeg selv traksa bort til Christian, laga nydelig taco, så film og kosa oss masse masse! Søndag sto vi opp i tretida tror jeg o.O det trengte jeg virkelig ettersom det har vært en heidundranes stemning i Crib`n vår hele helga! Da kvelden kom gikk jeg og mitt kjære mannfolk en kjempe fin tur ute i kaldt vintervær, litt for kaldt til tider kanskje, meen vi overlevde med noen hete kyss underveis;) Mihihih.. Jeg leverte også mitt kjære mappebidrag i går kveld, det tok væffal 50kg av mine skuldre og da jeg fant ut at dagen i dag var visst nok var en FRIdag ble jeg virkelig lettet. Mye søvn ble det også i natt og da jeg sto opp var det kun èn tanke i hode mitt: hjemmelaga pizza! Ikke noe annet å gjøre enn å hive seg til for å mekke en deilig frokost pizza...mmmmh!

Jeg prata med mamma på telefon litt tidligere i dag og det varmet skikkelig! Jeg er SÅ gira på å komme hjem til jul at jeg ikke lenger vet om kåtheta mi kommer av en perfekt mannekropp eller tanken på nisser og dverger i nord! det store temaet nå for tida er romjulsplaner og julegaver. Planen er klar: 1. Juledag står julelunch hos Farmor og Farfar for tur, da samles hele familien på pappas side til en herlig julelunch, 2. Juledag samles hele familien min på mammas side til et svært selskap med mye morro, mye GOD mat og drikke, dette året skal jegi tillegg ut på mer festligheter når kvelden nærmer seg, sammen med gode venner. 3. Juledag skal jeg endelig få møte mamman til Christian for første gang, hjeeelp! Neida, jeg gleder meg villt! Deretter tar jeg han med med ut til der jeg bor slik at han får hilst på mine folk, mamma er allerede i hundre og gleder seg stort til denne dagen! Trenger ikke si så mye mer enn at det nok kommer til å bli mye mer enn 7-slag på hennes bord den dagen;) Hehe...Nei dere, jula mi kommer nok til å overgå alle de tidligere feiringer SÅ YaHOOOOOO for det folkens!

-Ha en flott mandag alle sammen!
Mammaprat! Vi ler alltid mye når vi prater med hverandre i fon, jeg elsker det!
Forventninger og et evig håp om en gledelig høytid.

SOL 22ÅR.

Den 21. November for nøyaktig 22 år siden kom det en vakker, velskapt liten jentebaby til verden og Solvei ble hennes navn. Lite visste jeg om at denne fantastiske jenta en dag skulle bli en del av mitt liv og min hverdag. Jeg takker deg så uendelig mye vennen, for at du er blitt en av mine nærmeste venner i løpet av de to år som snart har gått <3 Da jeg startet på DMMH fikk vi begge gleden av å starte i samme klasse, selv om jeg ærlig må innrømme at tankene mine da var: "for en jente, hun er så pen, vakker og sterk...hvordan i alle dager skal jeg kunne gjøre meg fortjent til å i det hele tatt sitte ved samme bord som henne?". Vel, dagene gikk og da jeg på slutten av førsteåret ved DMMH fikk komme hjem til deg på eksamensfest visste jeg allerede da at du var gull verd<3

Du er en jente med bein i nesa som alltid gir av deg selv til alle oss rundt deg. Takk for at du slapp meg inn når jeg trengte deg mer enn mest. Takk for at du alltid lytter og forstår, egenskaper du for alltid må ta med deg videre i livet ditt. Nå som vi endelig er samleiere og til og med VEGGIVEGG naboer har jeg det bedre enn noen gang! Hver dag er en fest i ditt nærvær, og jeg elsker å se deg spre dine solstråler hver dag, hver morgen og hvert minutt av tiden vi to tilbringer sammen! Jeg ønsker deg tillykke med dagen og alle de neste, for resten av ditt liv. Mennesker som deg er mennesker det er verd å bevare i sitt hjerte, uansett hvor stor avstanden etterhvert kan bli <3

Kjempeglad i deg, Sola mi. Jeg vil alltid være her for deg, både i mot og medvind! Tusen TUSEN takk for alle minnene vi sammen har skapt til nå. Ingenting gleder meg mer enn tanken på alt vi to har forran oss, og som vi begge vil være en del av <3
Jeg tror jeg er en smule forelska, jeg O.o GRATULERER SÅ KJEMPEMASSE MED DAGEN DIN<3
Minner vi sammen har skapt <3 Vil alltid være gjemt i mitt hjerte.


lørdag 20. november 2010

Puzz PuzZ.

OMG, kjøpte meg en sånn ny tannbørste her om dagen liksom. TENK at jeg har glemt å fortelle dere det???? Blame it on me LIKS! Uansett...når jeg pusser tennene mine er jeg bare så FETCH, KUL og ja, YOU NAME IT! ....Er du?

 Fyfæææn jeg er så RÅ på puzz(y)ing <3
Det bare renner HELT OVER liksom :O
Det er viktig å vise hvem som er sjefen allerede fra dag 1^^ HIHIHI K9Z!
Puzz puzz så får du en ZUSS! Nå skal jeg gå å slite den søte nattskjorta mi HELT av meg, omg jeg er så CRAZY^^ Hihihihihi...
PATT OG SMATT GOD NATT!



fredag 19. november 2010

Fredagskveld fra Tyholt.

For en herlig fredagskveld! Ingen alkohol, ingen musikk som spiller alt for høyt og ingen finstas eller alt for høye sko. Jeg og Malle sitter godt planta i soffan og ser på Senkveld og bare koser oss med go prat og koselig stemning. Cammi er på Balivors og Sol skal ut å møte noen venner, så kvelden holder forhåpentligvis roen ut i natten. Eller vent litt, Christian. Han er nemlig på julebord i kveld og mesker seg i masse deilig julemat og fri bar. Gleder meg til å ta i mot en overstadig beruset mann i kveld, kødda. Det jeg egentlig  gleder meg til er å kunne kooooose meg med den deilige kroppen hans og ikke mist RIVE av han dressen sin og slenge han i senga mi. KNIIIIIS!

Dagen i dag har kanskje vært litt kjedelig når jeg tenker meg om. Jeg har vært hjemme, spist paracet, en nydelig omelett og prøvd å skrevet litt ped. Siden jeg har stasjonert meg oppe i stua vår sier det seg jo kanskje selv at akkurat den skrivinga blir litt vanskelig i og med at det stadig løper folk opp og ned. Men koselig er det uansett og jeg velger å se på det som litt ekstra.....sosialisering? I morgen har Sol bursdag og jeg gleder meg allerede til å lage et helt eget innlegg til denna flotte jenta vår, pakke inn gave og skape mange gode minner som hun med glede kan se tilbake på:) Så gled dere til litt pushdagsglede, haha jeg prater bare piss, jeg.

Peter har forresten prøvd å overtalt meg til å være med ut i dag og jeg har for første gang IKKE gitt etter for presset. Flink jente Kiss, FLINK! I det folk spørr meg om jeg skal være med ut for å bare ta ei øl stiger pulsen automatisk opp mot 170 slag i minuttet, rart O.o Jeg tror jeg må kutte ned på mitt ukentlige alkoholinntak i framtida, kan umulig være bra for meg. Og uansett så er det jammen påtide å avslutte "sommerferien" min snart, siden hver dag siden sommeren har vært en fest; med eller uten alkohol...kanskje ikke så mange uten meeen..uansett.

Jeg har forresten funnet ut hva jeg ønsker meg i julegave hos mamma og pappa. Dere skjønner det, at jeg til min 18års dag var så heldig å få en kjempeflott LILLA jente VW Polo TDI hos pappan min. Vell, siden den gang har min lillesøster også desværre fylt 18 år og har et større behov for bil hjemme  i Harstad enn hva jeg har her i Trondheim, så nå mener jeg det er på tide å væffal gjøre et forsøk på å skaffe meg en liten søtsak. Som forresten er veldig miljøvennlig(noe jeg egentlig driter i) og som  i stor grad ville tatt seg veldig bra ut i Trondheims gater:)
TA TA TA TATA:
 EN HELLO KITTY EL-BIL<3 Er den ikke flott?
Kosefredag!


Terningkast.

Filmanmeldelse: Paranormal Activity 2
I følge media skal dette være oppfølgeren av tidenes mest grufulle skrekkfilm: Paranormal Activity. Det hele starter med at vi får kjentkap til en ny familie på fire, som lever livet i en et stort hus sammen med hunden sin og en hjemmehjelp. Den ene personen i huset er tydelig jaktet på av en ond demon og da skapdører slår seg opp, rare lyder sprer seg i alle rom og merkverdige ting blir for intenst blir vi seerne dratt inn i en spennende og nervepirrende thriller. Filmen gir oss også mer kjentskap til karakterene fra den første filmen, noe som er med på å gi en god forklaring på hvorfor alt blir som det blir. Min personlige mening er at jeg ble positivt overrasket i forhold til den første filmen. Paranormal Activity 2 gir oss en god forklaring på den første filmen, noe jeg satt stor pris på når alt  kom til sin slutt:) Denne filmen inneholder mange effekter som skaper mer frykt og "gåsehud" blant publikum enn den første. Den var i starten litt langtekkelig for min del, men da ting virkelig startet å skje synes jeg at det hele ble kjempe spennende og uforutsigbart, noe jeg digger! Aldersgrensen er 15 år. Og om du er like glad i skrekk og gru som meg så løp å se!!
Aldri om jeg hadde turt og latt min baby sove på dette soverommet.

Terningkast:


torsdag 18. november 2010

Jeg har vinger.

Vell, ikke nødvendigvis englevinger.. men væffal noen kjappe, gøyale vinger som tar meg videre dag for dag i alt for stor fart! Tirsdagen min var, som jeg sa i mitt forrige innlegg, SPENNENDE! Det som skulle være en konsentrert skoledag ble til en dag der Robinson fikk inn enda en random søknad og der ICA nok en gang solgte mye øl. Hoff sier jeg bare, tirsdagsfylla er absolutt å anbefale til dere alle(over 18år såklart;) Vell, kvelden ble kanskje ikke så uforglemmelig som jeg hadde håpet på, ettersom jeg faktisk ikke klarer å huske så alt for mye. Nach ble det jammen også og gu så gøy vi hadde det, helt til klokka sakte men sikkert nærmet 7 på morningen og jeg følte en stor trang til å sjekke ut innsiden på øyelokkene mine.

Onsdagen ble derfor en rimelig redusert dag der jeg ikke klarte å komme meg på bussen hjem før klokken slo fire. Fantastiske meg hadde på forhånd avtalt en Sushidate med min bedre halvdel og måtte derfor bare bite i meg alle nærvene og hoppe i "fin"stasen igjen. Da jeg endelig hadde fått alt på plass og kom bort til Christian var det dette som møtte meg i døra: "HEI! Så lang tid du bruker da??!?!?!?! Vi har jo en kino å rekke i tillegg til å spise!!". Jeg visste helt særiøst ikke om jeg skulle gråte eller le, jeg. Misforstå meg rett: kino er jo flott det, men om det føltes godt å vite at jeg for det første måtte trø i meg Sushi etter en hel dag med kvalme forså å sette seg ned å liksom skulle følge med på en film etter hele 3 timer søvn, vet jeg virkelig ikke om var helt riktig. Jeg er heldigvis ikke av den negative sorten så dette skulle gå fint, uansett! Trenger ikke si mer enn at Sushien smakte....rart, MEN litt godt og filmen vi så: Paranormal Activity 2 var kjempe flott (mye filming og lite tekst, hahahaha). Christian er virkelig det jeg trenger hvis dagen ikke helt går min vei, han er så uendelig god <3

I dag har jeg jobbet med et mappebidrag i Pedagogikk som handler om likestillingsarbeid i barnehagen. Ganske interessant men siden jeg aldri har hatt noe som helst form for tilrettelegging innenfor den lille pedagogikken som fant sted i min barndom, er det desværre mye pensum som jeg ikke kan gjøre annet enn å le HØYT av. Men, oppgavene må gjøres slik at jeg en dag kan bli det jeg alltid har ønsket å bli <3FØRSKOLELÆRER<3 Kødda. Visste du forresten at det jeg egentlig helt innerst inne ønsker å bli er kaptein? Hadde det ikke vært for at jeg kom inn på skole i Trondheim, hadde behov for særiøse forandringer og hadde en kjæreste med mye cash i baklomma som jeg følte for å bruke til min fordel, SÅ hadde jeg søkt meg til Maritime skole i Tromsø og DET hadde vært noe for meg det. Anyways, tiden går og snart starter familieliv, stasjonsvogn og bleieskift. Kjenner gleden spre seg allerede! HAHA.

Ellers..neei skal vi se. Jentene i crib`n vår har det forresten kjempebra! Malle har nok engang et spennende skoleprosjekt på gang som jeg elsker å høre om, Cammi jobber med praksisoppgaver og sover merkverdig ofte på soffan om dagen, Sysse står på for å prestere på eksamen og er fortsatt i godt humør, Sol har skiftet fra Pop til Julemusikk noe jeg personlig elsker og jeg....jeg er meg!
Sushi bilde fra 2009! Sushi har siden den tid vært en del av mitt ukenntlige kosthold, nesten.
2008! Blånisse, kaptein, samma faen. Blått er blått (her hadde det passa jæævli bra inn med en SKÅL, men den får jeg spare til hælja;)


mandag 15. november 2010

Kaffe & snus.

En ny mandag står for tur, eller...den er vel kanskje i utgangspunktet nærmet seg slutten allerede. Jeg ser nå at helga mi har vært rimelig, spennende. Takk til min kjære assistent som oppsummerte den i korte trekk, med dype ord og følelser. Jeg har hatt det gøy, men om det forrige innlegget stemte overens med mine egne inntrykk vet jeg virkelig ikke. Kan ikke gjøre annet enn å le, høyt for meg selv!

I dag har jeg hatt fri fra skolen og sto ikke opp før klokken nærmet seg ett. Jeg har til nå åpnet et nytt dokument i Word og prøver for harde livet å trykke noen ord ned på papiret, men det er ikke så lett skal jeg si deg. Og etter en heftig samtale via det berømte nettstedet Facebook med en gammel venninne kommer ikke motivasjon løpende akkurat. Æsj, jeg er kvalm, tårevåt og trøtt i hele kroppen! Ikke så mye mer å si om den saken akkurat nå. Jeg tror det er viktig å tillate seg selv å ha slike dager som denne, en gang i blant. Får heller satse på å koke meg en god kopp kaffe, åpne Word atter en gang for å se om det kanskje har kommet noen ord helt av seg selv, hvem vet. Jeg tipper det hele kommer til å ende med at jeg legger meg i senga mi med puta i armene for å se på Dear John og lar tårene komme godt til syne. Jenter altså!

Håper du har hatt en litt mer givende mandag enn det jeg har sålangt, morgendagen blir nok hakket bedre vil jeg tro! Da skal jeg, Marte og Marita ned på skolen for å jobbe med et mappebidrag i Ped, ser allerede for meg at det kan komme til å bli rimelig interessant. Nei, nå trenger jeg en snus, en kopp med noe godt i og enda mer avslapping.
Facebooking.
Dyner, puter, tårer og labert humør. Jippi!


søndag 14. november 2010

Update før hælvette.

Hallo bloggen :D

Ja, skal vi se da, hvor skal jeg staaarte (knis).

OMG, var ute med girlsa fredag, et ord 2 stavelser WAS-TED.
No more tequila for this little lady!!! Men SATAN så GØY det var.

GIRL POWER!!!

Jæddi jæddi, så var det gubbetid hele lørdag. Zzzzznork.

Startet med en herlig Kristian Valen i STORslag, fortsatte med min Christian i GOslag, og ente med masse HJERTEslag  <3<3<3<3<3<3<3<3 xoxoxoxoxoxo

POWPOWPOW!!!!!!"#¤"#¤"¤"¤##%

Søndag krevde gubbjæveln hele oppmerksomheta mi og har beslaglagt tia mi med unødverndig kozzzZzz og drittmiddag på KUKfrati.

NEI nå gidder jeg faen meg ikke mer blogging for dagen, skal stikke og brøle til fremmede som går seg tur, noe som er en chill søndagsaktivitet for ei hardbarska nordlænings gorrhysa som æ e.

SUG OG SVELG GO HELG!!!!!

fredag 12. november 2010

Lille julaften.

Jeg er i hundreogti og vet rett og slett ikke om jeg skal gråte eller le i skrivende stund! Dagen i dag har vært rimelig kjedelig, med tre timer naturfag, kaldt vær og alt for lite klær. Det eneste jeg klarte å tenke på var pakken fra mamma og pappa som forhåpentligvis lå å venta på meg nede på postkontoret! Siden jeg jo i tillegg klarte å sove en 5timers middags"kvil" i går PLUSS åtte timer nattesøvn var jeg i dag tidlig totalt ferdig. Jeg tror at man ved for mye søvn rett og slett sliter seg, sakte men sikkert, helt ut og er herved slutta med slikt tull! Bena mine har i dag værka som aldri før og jeg begynner særiøst å kjenne et snev av panikk inni meg. Jeg skal til lege på mandag og krysser alle fingre og tær for at det ikke er noe alvorlig.

I hele dag har det store spørsmålet blant jentene i klassen vært; når kommer stipendet? Bankkontoen skriker og jeg har allerede vært innlogga i nettbanken min ca 19 ganger, but still; no money. Den ene etter den andre hoppa på stolen sin i naturfagtimene ettersom de gladelig mottok den månedlige summen fra statens lånekasse. Jeg holder fortsatt håpet oppe og tipper de kommer løpende inn på konto etter klokken fire engang:)

Som student er gleden stor og humøret på topp alle dagene rundt den 15. Jeg er heldigvis en av få som har mine helt egne sponsorer (foreldre) som gjerne setter over penger til meg....ca en, nei to, nei kanskje hele tre ganger i måneden. Ikke så rart det vell? Vi jenter har nok å bruke pengene på foråsiresånn. Den 15 skal busskortet fylles på, fram til den 20 har vi som oftest spist søppelmat som følge av en halvfull konto og drukket alt for mye kaffe ute på cafè. Den 21 er vi derfor sultne på ånkli middagsmat og må gjøre innkjøp til et herremåltid av di sjeldne, når vi endelig når en ny måned og magen endelig begynner å føle seg ernært igjen starter den berømte UKA. Prater såklart om mensen. Blod og søl over alt, tamponger i alle størrelser og farger, alt ettersom hva hormonene føler for. Om du er gutt tenker du kanskje "pytt pytt, det er da bare en uke med litt blødning og litt smerter", da tar du helt feil. Vi vrir oss i kvalme, smerter og blodsøl, dag inn og dag ut. Og når alt ser ut til å avta setter det berømte søtsuget i gang, gelèmenn, cola og ikke minst sjokolade blir nå en del av den daglige kosten vår. Og det kan jeg bare si med en gang at IKKE er av den billige sorten! Nei, her er det KUN ekte Coca-cola og Freia fra øverste hylle som gjelder. Ikke minst må vi pleie både hår og hud som på langt nær er gratis, er det rart at mange må ta fatt i både vann og brød for å få hjulene til å gå rundt? Svaret er desværre nei.

Somsagt hadde jeg gleda meg som et barn til utbetalingen skulle nå min konto men måtte bare holde ut, selv om plakatene utenfor 7eleven tilsa noe helt annet. Jeg bussa fort hjem uten å vie ett eneste blikk til de titalls handleposene, som fulle av godsaker fløt i gatene. Da jeg kom hjem sjekka jeg raskt om pakken min endelig var kommet til postkontoret, noe den sikkert og visst var:) Men, det viste seg at den var kommet til Valentinlyst postkontor og ikke til Moholt, som den egentlig skulle i følge mine beregninger. Faen, det er væffal en km ned til Valentinlyst om ikke mer og humøret sank rimelig fort. Men, men, jeg kasta på meg lue og votter og traska ene og alene ned for å hente den, pakken min skulle i hus, uansett pris! Da jeg nesten var hjemme var armene mine to meter ca, og jeg har nå lovet meg selv at jeg ALDRI mer skal bringe en 13kilos pakke hjem helt alene i oppoverbakke!!!

Pakken jeg fikk var værd slitet og jeg har aldri før blitt så glad over å få noe tilsendt i posten! Mamma og pappa har virkelig ordna verdens beste pakke som jeg er så heldig å nyte godt av. Siden savnet over disse to vidunderlige menneskene fortida er stort kom tårene fort da jeg satte meg ned for å pakke ut alt! Jeg har ikke annet å si enn: tuuuuusen takk Mamma og Pappa, dere er best<3 Dette er noe jeg vil anbefale dere alle til å nevne for foreldre om dere bor borte fra mamma og pappa, er student og trenger en oppmuntring som varmer mye! Ikke no mer å si enn at dette føles helt fantastisk!
Pakken jeg fikk inneholdt:
  • 1pk Pizzabunn
  • 1pk Pizzafyll
  • 1pk M sjokolade
  • 1pk Seigmenn
  • 1pk Brownies
  • 1pk nydelig Te
  • 1pk Pasta Carbonara
  • 2bokser Leverpostei (med gutt på, jeg får nemlig ikke til å spise de boksene med jente på, hihi)
  • 1tube Ekte majones
  • 1tube Kaviar
  • 1tube Makrell i tomat
  • 2pk Pannekaker
  • 2pk Tacogryte
  • 2pk Taco spice mix
  • 1pk Tortilla lefser
  • 1pk Ris
  • 1pk Pasta
  • 2 HJEMMELAGA brød
  • 1 isboks med HJEMMELAGA vårruller
  • 1 Gräddost
  • 1pk NORVEGIA 
  • 1pk smør
  • 2 store kjøttdeiger, GILDE
  • 1pk Grøt
  • 3pk Potetmos
  • 2 Catch SNUS
  • 1pk Tamponger
  • 2pk Facial Wipes, sminkefjerner
  • 1 Deodorant
  • 1 tube Tannkrem
  • En søt pengebok med 500kr i
  • 2 nøkkelknipper, en med navn og en uten. Tusen takk! Nå slipper jeg å miste nøklene mine <3
  • En kjempe deilig Billabong kortbukse
  • 2 par sokker
  • Et nydelig kort fra onkel, tante og lille Alexander <3
Tja...det var vell det:) Jeg er kjempefornøyd og kunne virkelig ikke fått noe bedre akkurat nå <3 Alt av mat er selvfølgelig IKKE av den billige sorten, noe setter stor pris på ettersom det har tatt meg to år for å i det heletatt klare å kjøpe merker som for eksempel firstpirce. Endelig kan jeg spise ånkli kvalitetsmat igjen:) Jeg er evig takknemlig! Gleder meg til å fråtse i godis fremover, og igjen: <3lig TUSEN TAKK Mamma & Pappa!
Mat <3
Mammabrød<3
Hærliiig!
Lillegulli <3 Kort fra Alexander!

I kveld skal vi jentene til Marte og kose oss med litt øl og chickchat, det ser jeg virkelig fram til <3 Malene har fått en jobb som Grafisk Designer fordi hun er så alt for flink til det hun kan best! GRATULERER Mallemooor <3 


onsdag 10. november 2010

Norskdag.

Arrrrgh...Jeg får bare ikke sove i kveld jeg, kanskje er det fordi jeg sov tidligere i dag? Kanskje er det fordi jeg venter en stor forundringspakke i posten imorgen? Eller så er den den flotte dama som jeg var så heldig å få møte på bussen i dag som svirrer i tankene mine. Ikke vet jeg, soving blir det uansett ikke enda, jeg venter nemlig overnattingsbesøk hvert øyeblikk.

Dagen i dag har vært ufattelig lang, fin, morsom og en smule slitsom. Jeg klarte for første gang i historien å miste bussen UTEN vilje i dag tidlig og kom ikke på skolen før klokken ni, heldigvis for meg hadde ikke fraværslista rukket å kommet rundt før jeg satte den kalde rompa mi ned på den usmakelige stolen i klasserommet. Jeg hadde norskundervisning fra ni til halvfire med en totimerspause fra elleve til ett. Da vi var ferdig med første norskøkt kom Marianne i klassen min på at jeg, Tonje, Nina og henne selv skulle gå til Lade for å prate med en papegøye på en dyrebutikk, flott idè spørr du meg! Da vi hadde pratet til den dumme, fine papegøya i 20minutter UTEN respons gikk vi strake veien til Dolly`s der vi delte en pizza før vi traska glade og mette tilbake til skolebenken. Tre timer norsk venta og hadde det ikke vært for Marianne`s gode idèer hadde jeg nok ikke overlevd. Takk for det kjære deg <3

Jeg kom meg fint gjennom dagen med mye latter, kunnskap og vonde føtter, japp, betennelsen er der fortsatt. Jeg skulle til å forklare Nina om hva som hadde skjedd med bena mine på bussen da en gammel dame iført skaut, rutete jakke og en veske som hun hadde plassert godt på fange sitt plutselig sa: "Jeg har noen gode tips til deg om du har vondt i bena dine, jeg". Åh, for et hærlig menneske! Hun fortalte at jeg måtte bruke rapsolje i maten min slik at kolesterolnivået i kroppen holdt seg nede også tipset hun meg om helsekostbutikker som hadde en type salve som jeg kunne smøre på leggene slik at jeg kanskje ble litt bedre. Hun var så hærlig at jeg ikke ville ha henne av bussen når hun måtte gå av, jeg ville prate mer med denne flotte damen. Hun sa også at hun mente det var de gamles plikt å fortelle oss unge om slike ting som de lærte av sine mødre, og akkurat i det hun skulle gå av bussen ga hun meg noen brosjyrer som jeg kunne lese litt på, disse skal jeg vise dere i morgen og fortelle mer om! Jeg er virkelig heldig som fikk møte denne damen i dag, fantastisk!

Jeg skal også legge ut bilder av den upratsomme papegøya, fordi den var faktisk ganske fin den. Lurer på om pappa vil gi meg en slik en i julegave. Tvilsomt kanskje. I morgen venter jeg forresten en stor forundringspakke i posten:) Mamma og pappa er verdens beste og har sammen ordnet meg en kjempepakke med masse godis i, forhåpentligvis! Det er så smart med slike pakker og ikke minst kjempespennende for en fattig student, som meg selv. Jeg gleder meg til å fortelle dere mer om dette i morgen så følg med;)

Nå er nok min bedre halvdel påtur inn døra mi snart og kroppen min gleder seg til nok en natt sammen med han. Jeg håper dere alle har hatt en innholdsrik og flott dag, blogges imorgen!

God natt alle sammen:)

Whats inside?



tirsdag 9. november 2010

Novemberkveld.

Wooohaaa! Trodde du jeg var ferdig med dagens blogging kanskje? Da tok du FEIL, hahahahahahah. Kødda. HEHE. Neida, joda. Anyways, jeg fikk plutselig akutt tiltakslyst for noen timer siden så jeg tok med meg Sysse`s kamera og traska meg en flott tur i mitt kjære nabolag. Jeg fikk tatt noen fine vinterbilder som jeg tenkte at kanskje fikk øynene deres til å smile for en liten stund. Forresten, aldri glem vottene deres om dere har tenkt dere ut i Trondheims gater på en dag som denne. Det svir, skikkelig!! Tuusen takk til flotte Sysse som lånte meg kameraet sitt slik at jeg nok engang, fikk litt leketid for meg selv.
Vinter i Trondheim:

Kaldt.
Fuglene har tydeligvis hatt familiemøte under granbuska til nabo`n.
Buss 20 passerer gata vår.
Frosne rognebær.
Tyholt tårnet.
Smal vei.
I håp om å se nøtteliten fant jeg desværre bare kongler.
Strålende.
Tynt men likevel vakkert.
I all sin prakt.
Varme.
Kunst på himmelen.
Sommerens siste frukt.
Naturens farger.
Utsikt fra Tyholt. Festningen i hvitt.
Noe av det som gjør Trondheim til en så flott by er alle skiltene, som til en hver tid gir deg en forståelse av hvor du befinner deg i forhold til byens mange fasiliteter.
Munkholmen i det fjerne.
Tomt.
Avtrykk.
Lek uten barn.
<3
Hjemmelaga kunst.
Konsistens.
Spor.
Sykkelparkering.
Mørketiden har sin sjarm.
Det er ikke gull, alt som glitrer.