onsdag 27. oktober 2010

Catfish.

God kveld i de tusen hjem. Jeg må si meg litt lykkelig over å ha nådd så mange med bloggen min! Tenk at det faktisk sitter mennesker der ute, som jeg kanskje aldri får se, og daglig leser om Kristine Olsen. Hiihii, TØFT! Fortsett med det folkens, ingenting gleder meg mer enn min vakre skinnende økende statistikk!

I dag har jeg hatt helt fri, eller, med det mener jeg null skoletimer meeen ikke nødvendigvis null skolearbeid. Da jeg hadde stått opp, spist frokost og fiksa meg dro jeg, Sol, Marita og Marte på Vitensenteret. Vi har alle en skoleoppgave som krever at vi drar dit for å velge ut noe man kan bruke i arbeide med barn. Det var kjempekoselig og jeg tror at vi alle sammen fikk frem barnet i oss der vi fløy rundt og lekte oss med alle de rare tingene. Om du noen gang har lyst og oppleve mange spennende fenomener, kanskje har en lillebror/lillesøster med litt vel mye energi og er i Trondheim så anbefaler jeg Vitensenteret på det sterkeste! Kjempe gøy for barna og ikke minst lærerikt for både store og små.

Da vi var ferdig med oppgaven vår dro jeg på posten. Jeg prata nemlig med min kjære farfar i går kveld. Han har nettopp fylt 85 år og har blitt liggende med en fæl influensa lenge nå. Farfaren min har aldri vært syk eller dårlig på noe som helst måte, så jeg fikk rimelig panikk. Det er så vondt å være borte fra mennesker så betyr så mye for meg, selv om det bare er en dum influensa. Jeg savner han virkelig! Uansett, som det gode barnebarnet jeg alltid har vært gikk jeg strake veien til Sunn Kost. Farfar slipper nemlig ikke unna han heller, uansett hvor dumt ekspeditøren så på meg i det jeg atter en gang ba om enda en pakke med slike tabeletter. Er jo tross alt 3 gangen jeg er å kjøper disse greiene, men langt i fra mi skyld at jeg må fly rundt som en eller annen random frivillig fra Frelsesarmeen, og fore mine medstudenter med piller som holder de rimelig oppegående. Anyways, nå er en pakke med gode ferske immunforsvarstabeletter på tur opp med posten til min kjære farfar <3 Håper du blir litt bedre!

Da vi kom hjem laga Sol verdens nydeligste omelett til oss begge, takk for maten! Da vi var ferdigspist og gode og mette satt vi på en dokumentarfilm som heter "Catfish". Og om du er like glad i dokumentarer som meg, så anbefaler jeg deg å se denne! Handler om en mann som knytter bekjentskaper gjennom forskjellige nettsteder, deriblant Facebook. Hærregud sier jeg bare, for en SYK verden vi lever i! Etter den filmen gikk det opp et stort lys i topplokket mitt foråsiresånn, så løp og SE med dine egne øyne hvordan mennesker kan gå fra å være en av oss, til ingen verdens ting.

Nå er jeg ferdig jogga, ferdig dusja og ligger godt i den myke senga mi. Jeg er virkelig klar for ei god natt søvn! I morgen har vi også heeelt fri og jeg ser virkelig frem til å sove lenge. Noe sier meg i tillegg at denne Torsdagen som står for tur inneholder aldri så lite romantikk. Så jeg kjenner allerede at sommerfuglene romsterer i magen min.
Mye moro på Vitensenteret:) Her lager jeg bobler i en slags gelè.
Marita & meg. Vi "kjemper" om å bruke høy eller lav hjernekapasitet, dette måles på skjermen over oss i midten og gir utslag ved at en liten ball beveger seg på bordet. Morro!
Værsågod Farfar <3 Håper du blir bedre!
Sjuk verden vi lever i, gitt. Stakkars mennesker..
Bare ett tastetrykk unna ;)



tirsdag 26. oktober 2010

Tirsdag I Trondheim.

En ny dag med nye muligheter! I dag har det ikke skjedd så mye gøy egentlig, man kan jo ikke ha "huskestue" hver dag liksom. Jeg dro på skolen til kvart over ni for å ha storforelesning i matematikk og deretter basisgruppemøte der vi fikk unnagjort litt av en gruppeoppgave. Nå sitter jeg godt planta i sofa`n sammen med Sol, god musikk fyller rommet med avslapping og ro, deilig. I morgen skal jeg på vitensenteret for å plukke ut noe snæx til enda en oppgave, skrive den ferdig, før jeg starter på årets første mappebidrag. Det gleder jeg meg virkelig til, elsker å drøfte og bearbeide pensum på en måte som virkelig får meg til å lære mange interessante sider ved faget pedagogikk!

Sett bort fra en nok så travel skoleuke med hele tre "fri"dager gleder jeg meg veldig til helgen allerede. Da legger nemlig jeg og jentene ut på tur, hvor sier jeg ikke enda men Gud det skal bli godt å komme seg litt ut av Trondheim i noen timer! En skikkelig Chick-isk helg med jentene. Jeg må si at jeg for tia har en smule dårlig samvittighet for disse herlige skapningene jeg bor sammen med. De har jo alle vært relativt single en stund nå mens jeg, jeg har styrt med denne fantastiske gutten min helt siden jeg flytta hit, og det fikk jeg jammen høre i går! Unnskyld jenter <3 Det kommer til å gjenta seg, hver dag, men aldri tro at dere er glemt!

Åh, jeg elsker hvordan livet mitt har utviklet seg siden mai måned. Jeg har blitt meg selv igjen på en måte, jeg har ett helt eget liv der jeg styrer alt selv. Jeg er så lykkelig! Eneste som mangler akkurat nå er venninnene mine fra Harstad. Line, Rita (tvillinger) og sist men ikke minst Tone! Dette er første høst jeg ikke får dratt hjem på grunn av lite sammenhengende fridager, så savnet er virkelig uendelig. De er forresten venner jeg har hatt siden jeg var babyKriss og som fortsatt er mine aller nærmeste venner. Vi kommer fra ei lita bygd ved navn Aune utenfor Harstad, der vi sammen knyttet et vennskapsbånd lik de skjeldne! Bare tanken på at jeg til jul kommer hjem, får klemme alle tre hardt inntil meg, får virkelig kroppen min til å skjelve! Jeg elsker disse jentene fra innerst i hjerte mitt, for alltid <3

Nå skal jeg fortsette der jeg slapp skolearbeidet mitt, og være en flink jente resten av kvelden! Christian har forresten frasagt seg foreldreansvaret for meg enn så lenge, så nå ser det ut som jeg må legge meg, HELT selv. Kan virkelig bli en utfordring etter uttallige skrekkfilmer, kanskje jeg frir til en av mine samleiere om skrekkheta skulle ta meg midt i nattens mørke. Mihih. Siden jeg har noen ekstra timer med søvn til overs i morgen tidlig kan det hende jeg går ut og knipser noen høstbilder av den flotte byen min. Da er det bare å gjøre seg klar til et skikkelig Trondheim innlegg, tro meg, har du enda ikke flytta hit så kommer du garantert til å gjøre det da:) Jeg skal overbevise dere alle, jeg!

- Ha en fin tirsdag!
Tenk at det er mulig å skape TO så flotte jenter, i en og samme mage. Jeg elsker tvillinger <3 Rita & Line
Tone <3 Er hun ikke vakker?
Jeg og Line på "stompa" :)
Helt fantastiske jenter!
Sammen for alltid <3 Kriss, Line, Rita og Tone


mandag 25. oktober 2010

Terningkast.

God Morgen Norge. Enda en fridag står for tur. Må si jeg begynner å bli en smule lei av å sitte hjemme å jobbe med skoleoppgavene mine. Det er da mye bedre å kunne ha noen timer teori på skolen før man setter seg ned med noen oppgaver på skolen. Men, men, det er vel slik 2.året er, mer ansvar for egen læring og flere prosjektoppgaver, jeg overlever nok. For å se det positive i slike "fri"dager får jeg overstadig mye energi og får gjort mye hjemme, ikke nødvendigvis skolearbeid men litt sånne andre småting som å vaske, rydde og kose meg med jentene mine! Kjæmpejæft spørr du mæ!

Akkurat nå sitter jeg å hører på A1 faktisk. Det må være 10 år siden sist, men nå er de tydeligvis ute med nytt album og "Waiting For Daylight" er ikke sååå dum den altså! Kjempe søt sang og det er jo ingen tvil i verden om at disse tre mannfolka kan å synge. Så STÅ PÅ GUTTA! Ellers....kan jeg fortelle dere at jeg på Lørdag fant (med god hjelp) en supah låt som jeg mener dere absolutt burde høre: Sia-Clap Your Hands. Den er bare helt konge og akkurat slik som jeg mener gòmusikk på en mandag skal være:) ENJOY!

Daaaa...tror jeg at jeg sier meg ferdig med min musikkoppdatering for i dag. Etter gårdagens kinobesøk må jeg helt ærlig innrømme at jeg angrer litt på at jeg lovde dere ett terningkast. Filmen vi skulle se viste seg å ikke være av den skummleste sorten men ga meg følelser av både komikk, kjærlighet, skrekk og "rarhet". Filmen var god den men litt vanskelig å forklare bare. Om du er glad i MYE blod og lemlestede kroppsdeler, damer og silikonpupper så ta turen! Jeg synes dette var en strålende søndagsfilm jeg:)

Filmanmeldelse: Piranha 3D
Filmen starter med et jordskjelv som åpner opp havbunnen og ut kommer det ekle sultne pirayaer. Disse pirayaene er åpenbart ikke vanlige pirayaer men en art av den prehistoriske sorten. De kommer ut i en innsjø og starter raskt og forsyne seg grovt av ungdommene ved Lake Victoria i California. Alle ungdommene er kjempe pene, med silikonpupper og minimalt med klær. Vi blir også kjent med en av nøkkelkarakterene som såklart er softporno-regissør. Den mystiske fiskearten får seg etterhvert gode kjøttbiter av alle og enhver. Jeg vil si at dette er en underholdende film som ikke sparer på verken nakenhet, løse kroppsdeler eller gørr. Siden jeg aldri før har vært på kino i 3D så synes jeg jo såklart dette var et fett virkemiddel for en enda kulere filmopplevelse!
Jeg er glad denne filmen ikke kom ut på sommeren midt i badesesongen! Mye søl. 
Terningkast:


Nå skal jeg fikse meg litt, vaske litt klær og skrive videre på et tverrfaglig prosjekt som vi har på skolen. Jeg leker også litt med tanken på en aldri så liten konkurranse. Er det noen som kanskje har noen gode forslag? Jeg har lyst å sette igang noe litt utradisjonelt med mye moro såklart, hvis det ikke er moro blir det jo nemlig ikke Kriss-isk:) Legg igjen en melding om du har noen som helst tanker rundt dette!


søndag 24. oktober 2010

Lek, latter og sene netter.

Søndag er dagen, formen er på topp og helgen er enda ikke over. Deilig! Fredagskvelden hadde jeg som sagt leiligheta vår heeelt for meg selv og fikk etterhvert et lite kveldsbesøk av Christian, jepp. Der har dere navnet på min utvalgte! Vi så litt tv, pratet og koset oss helt til vi endelig skulle legge oss godt til rette med en gòfilm han hadde lasta ned. Jeg er stor fan av Twilight og har mang en gang spurt pent om vi ikke kan se noen av de filmene en eller annen dag. Christian nekter såklart og er alt for barsk for slike filmer, tydeligvis. Da filmen han hadde lasta ned starta fikk jeg se mange mennesker i røde kapper, hadde han virkelig tatt til vett og ville se Twilight Eclipse sammen med meg?? Jeg ble så glad inni meg at jeg jubla, nesten. Helt til det plutselig dukker opp en helt annen karakter som på langt nær viste seg å være Edward, som kler seg naken, glitrer og starter og fly rundt som en idiot. Hjerte mitt stoppa, en jævla stygg parodi av Twilight som ikke het bedre enn: Vampire Suck. Faen ta Christian, neida. Ble heldigvis ikke værre enn at jeg nektet å se den filmen, og han fikk ta til takke med rein Krisskos resten av natta, funka forresten fett det.

Lørdag sto vi ikke opp før klokka slo fire, sååå godt å kunne sove lenge lenge! Jentene, Sol og Sysse bestemte seg for at de skulle ha vors hjemme hos oss og jeg nølte virkelig ikke med å løpe bort på bunnpris klokka halv seks for å kjøpe litt øl. Vi hadde det kjempekoselig vi tre, pratet, danset og tullet sammen, jeg blir bare mer og mer glad i de jentene altså! Christian og jeg hadde på forhånd avtalt at vi skulle drikke litt vin sammen i går kveld så da klokken nærmet seg ti kom han på besøk. Jeg var allerede godt i siget så noe romantisk vinkveld ble det vel kanskje ikke. Vi fortsatte vorset sammen med jentene før jeg ble alt for full å måtte tusle i seng. Heldigvis våkna jeg etter noen timer og kunne ta meg av besøket mitt litt til før vi begge slokna. Kjempekveld spørr du meg;)

I dag har jeg også fått sovet lenge sammen med mitt nydelige mannfolk. Han er så god, så ufattelig nydelig på alle verdens måter. Jeg er uten tvil, kjempe heldig! I kveld skal vi dra på kino og se Piranha i 3D, jeg gleder meg. Kanskje mest til å sette meg godt til rette i kinosalen med smågodtposen i den ene handa og Christian i den andre. Hihihi. Jeg kaster terningen i morgen på hvordan jeg likte filmen, jeg. En ting er væffal sikkert; dette blir en fantastisk avsluttning på en innholdsrik helg, uansett!
Wæææ..Dette blir spennende!
Nam nam nam!

Hva skjedde lørdagskveld?

Jeg drakk iiiiiiskald Dahls..mmmh
For en forsterka rus, tok jeg meg en snus..
Drakk enda mer øl..
Prata med mine gode venninner <3
Kosa meg med mer øl..
Ble til den kuleste i verden...
Spådde framtida mi....
Fikk unnagjort litt nødvendig griseri..
Beundra min kjære samleier gjennom linsa...
Og mista en smule kontroll.


fredag 22. oktober 2010

HELG!

Endelig. Bare synd jeg må bruke all den "fri"tida jeg har til å prøve å bli litt friskere. Derfor, skal jeg denne helgen prøve å være heeeeelt edruelig, nesten væffal;) I dag har jeg vært slappere enn slappest, men siden min kjære foundation klarte å stikke av her om dagen så så jeg meg helt nødt til å dra ned til sentrum for å kjøpe en ny. Denne gangen forsikra jeg meg om at vi var bestevenner, jeg og foundation altså, før jeg forlot butikken!!

Sol var som vanlig mitt faste syke-følge så da vi var ferdig fant vi på at vi skulle dra til Marte på besøk. Vi valgte å bare dra opp til henne uten noe som helst forvarsel og BINGO! Søtsaken var heldigvis hjemme og jeg fikk både sympati for forkjølelsen min og masse kvalitetstid med jenter jeg setter utrolig stor pris på<3
Da jeg kom hjem var jeg som en skutt hval. Hode mitt smiler og har det relativt bra men kroppen, den er bare helt umulig og kjempetung! Jeg hater å være sånn syk som jeg er på dette tidspunktet. Kunne jeg ikke bare fått spysjuka eller noe litt mer alvorlig sånn at jeg kjenner i hele meg at jeg er SYK liksom. Ja ja jeg overlever nok, har jo tross alt fått meg en flunke ny FOUNDATION <3

Kvelden skal tilbringes sammen med min kjære kompis! Alle jentene er dratt ut på date med øl`a si så jeg har hele crib`n for meg selv i kveld. Jeg må si at jeg sliter litt med å være den eneste som ikke får sett rosa elefanter og være ubrukelig ekkelt full i kveld meeeen, jeg regner med at det med litt company uansett blir en flotters kveld.

Noen av dere som også er syk og som har noen gode bli-frisk-tips kanskje?


Syke meg. Svett, forkjøla og tørre lepper <3

Avslapping.

Senga mi er god den <3

Sol i strålende festhumør! Stoler på at denne nydelige Londonjakka mi får seg en heftig bytur i kveld!

Slenger med et smiiiilebilde sånn helt til slutt! Det er jo TROSS ALT FREDAG :)


torsdag 21. oktober 2010

Sykedag i sentrum.

Ja, jeg er nok fortsatt syk, elendig og totalt ubrukelig, men i dag hadde jeg allerede bestemt at jeg skulle ned til sentrum for å få gjort noen ærend! Jeg og sol har hatt helt fri fra skolen i dag, snøen ligger enda på bakken og det har ikke vært tegn til noe som helst nedbør! Med andre ord en kjempefin torsdag:) Klokka ble vel nærmere ett før jeg fikk den slappe snørrete kroppen min ut av senga mi. Da var det rett i dusjen, opp til frokost med Sol før vi tok bussen ned til sentrum sammen. Turen gikk først til AtB der jeg skulle fylle på busskortet mitt: 420kr fattigere. Deretter gikk vi til postkontoret der Sol skulle poste et brev, så gikk vi til DNB Nord for å avtale en samtaletime til Sol. Etter en time med kølapp trekking og forholdsvis god service gikk vi inn på Trondheim Torg der jeg kjøpte meg en Concealer før vi satte oss ned på Choco Boco, spiste en herlig Nachos, drakk glass-cola og pratet bort timene! Kjempekos! Kvelden var kommet og vi traska deretter til Rema for å få oss litt nødvendigheter før vi satte oss på den FLOTTE bussen med ett FLOTT 5tall i ruta si.

Er det ikke rart? Hvordan vi jenter alltid bruker den jævla veska vår som skattekiste for "livet" vårt? Hver dag har jeg kun ting oppi veska mi som betyr alt for mye for meg og som jeg er livredd for å miste, nesten. Idiotisk system spørr du meg. I dag inneholdt min kjære skattekiste et speilreflekskamera, mobiltelefon, Ipod, Ibuxforte, hjemmelaga strikkavotter som tanta mi har laga, bankkort, busskort, snus, hello kitty lipgloss OG en boks i.d-mineral foundation. Etter en nok så dramatisk busstur skal jeg aldri ALDRI dra med meg slike ting ut på tur mer, det er HELT sikkert. Det som skjedde var at vi etterhvert skulle til å gå av bussen, jeg bøyde meg forsiktig ned for å ta tak i Remaposen min med veska på fanget. Oooiii...der stakk en boks i.d-mineral foundation helt av og bussen var stapp full av teite mennesker. Verken jeg eller Sol fikk med oss dette med det samme, men da vi kom ut så JODA. DA fant jeg ut at livet mitt var gått rett til helvete. Neida. Joda, kanskje akkurat der og da eller...nei, jeg er fortsatt helt utrøstelig. Men som en god pappa en gang fortalte meg: penger er penger og er til for å brukes! Takk for at du sa meg de ordene. Det er det jeg nå prøver å fokusere på for å i det hele tatt kunne leve videre.

Byturen var ellers meget vellykket og jeg kunne ikke fått en bedre sykedag enn dette:

Ego? Jada. Syk jente klar for bytur.

Sola:) Å ja, den parkeringsautomaten er det meininga at jeg skulle ha med i bilde!

Fine fine fine vinterstøvlettene mine.

Koselig Cafè

God stemning.

God mat.

Gledelige avisartikler for en syk liten jente.

Sol nyyter herlig glass-Cola!

Forresten, i går kveld da jeg endelig krøyp ut av rommet mitt fant jeg en nydelig sak hengende på romdøra mi:

Er virkelig ikke farlig å være syk her i huset! Takk Sol, hvert ett ord varma hjerte mitt utrolig mye <3

Etter at jeg hadde fordøyd inntrykkene jeg fikk etter denne flotte lappen på døra mi, hoppa jeg i dusjen og spaserte en tur på Bunnpris sammen med Cammi, Malle og Sysse. Slik gikk den turen for seg:

Starta med å fyre opp noen få raketter. Bare sånn for stemningas skyld.

Cammi introduserer årets første snø til ei syk Kristine. Fettsøt!

Malene JUBLER over at vinteren har kommet på besøk!

Lek på is <3

Juletreet til nabo`n. Jeg er ikke misunnelig, fordi vi har MYE bedre pynt å vår hage, vi:

TO VAKRE SNØENGLER! Æddabædda dumme juletre-NABO!

Engelen Malle <3

Søppellokk kunst, jada jeg spiste såklart snøen på fingrene etter at jeg hadde kunstna ferdig. Smakte fortreffelig!

Nå skal jeg legge meg som en stranda hval på sofa`n resten av kvelden og prøve å bli frisk! Gleder meg til å legge den syke kroppen min i ei helt rein, snørrfri seng i natt! Håper dere har hatt en strålende torsdag!