torsdag 30. september 2010

Update: fotoshoot.

Hei hei HALLOOO! Siden jeg desverre ikke fikk lastet opp noen av de fine bildene vi var ute og tok i går må jeg nesten gjøre et forsøk i dag, de fortjener nemlig i aller høyeste grad og bli publisert på bloggen min^^
Dagen i dag har ikke kommet lenger enn at jeg har tatt noen repetisjoner med situps og pushups, hoppa opp i senga igjen, lagt to puter under hode slik at jeg ser pcskjermen ordentlig mens musikken spiller alt i fra Halvdan Sivertsen til Breaking Benjamin. Blogges!

The location.

Fra "minst" til "størst".

Jammen er vi herlige!

Asfaltpic<3

Smiiiiiiil!

In my <3 you`ll always be.

Mojjo :)

Playground love.

For en herlig gjeng! Jeg er heldig!

Ingenting å si på kreativiteten hær nei! ;)

Vakreste blomsterbuketten jeg noensinne har sett.

Watch out we`re MAD! Tyholt Gangsta AS!




Lisa Scinta "It's Not Love"



GOD MORGEN ALLE SAMMEN:) Jeg satt å så litt på youtube nettopp, da jeg plutselig kom over denne nydelige sangen! Jeg ble helt dratt inn i den og teksten kunne ikke passet livet mitt bedre, slik det er akkurat nå! Enjoy!


onsdag 29. september 2010

Nok søvn og fotoshoot.

God dag alle sammen! Må si jeg gleder meg til å fortelle om denne dagen, en dag som har skapt latterlig gode minner for livet. Dagen starta med at jeg forsov meg i 40 lange gode minutter, great! Men, jeg kom meg opp og rakk både frokost og buss. Dagen var reddet og jeg må si jeg følte meg en smule letta når jeg fikk senka skuldrene mine i det jeg satte meg ned på bussen å skviste en god porsjon snus under leppa. På skolen venta en lang, tørr og litt koselig Norsktime. Vi ble fortalt om "Smørbukk", da dro jeg bort i en helt egen verden jeg. Helt tilbake til da Farmor fortalte meg slike "gammeldagse" eventyr på sengekanten, jeg savner å være liten. Savner å ikke måtte ha ansvar for meg selv, det er jammen slitsomt til tider skal jeg fortelle dere. ALT må jeg gjøre selv. Vaske klær, handle, gå på do, vekke meg selv og ikke minst ha ansvar for egen økonomi. Gud hvor jeg hater det! Noe dere kanskje ikke visste er at jeg skal starte opp et eget Parti. Noe av det som skal være mine "mål" er:
  •  Alle sammen skal ha HVER sin politimann, som skal passe på å få deg hjem etter ei skikkelig grøftefylla.
  • Alle skal ha en kontroll i bilen hvor man får grønt lys all the time.
  • Man skal ikke erklæres myndig før fylte 25, OG hvis man ikke til da har funnet seg en partner med 700 tusen i året utsettes grensa til fylte 30. Smart hæ?
  • Global oppvarming skal økes i aller høyeste grad slik at vi nordpå ikke bare må nøye oss med 3-4 varme soldager i løpet av sommeren. Hærregud, litt må da "utlendingene" ofre og dø for i denne verden.
  • Innvandringen skal stoppe helt opp, væffal en periode. Greit å ta inn litt "negrer" å slikt. Bare sånn at vi får noen mulattbarn og nyte synet av i barnehagene.
  • Mat skal være GRATIS for alle.
  • Stipend skal økes til tja...skal vi si 20 000 i måneden? Ja, høres fornuftig ut spørr du meg.
  • Skatten skal også økes, sorry folkens, litt må dere ofre slik at jeg får igjennom alt det overnevnte.
Sounds good? Kanskje ikke, men bare vent! Anyways, jeg kom hjem fra skolen og var fortsatt utrolig trøtt, så jeg bestemte meg for å se litt på Twilight. Sol hadde nemlig nevnt det ekkle ordet "solarium" tidligere på dagen og jeg fikk totalt panikk. Jeg er så hvit at jeg lurer på hvordan jeg skal komme meg helberga gjennom vinterdagene når jeg går i ett med snøen, derfor har vi heldigvis TWILIGHT <3 Når jeg ser karakterenes hvite hud blir jeg en lykkelig liten pike som glemmer alle former for fargepress. Vel, etter 20 minutter i senga med film sovna jeg såklart av og våkna ikke før Sol dundra på døra mi og ropte at ;"nå må du fikse deg, vi skal ut å ta bilder". Faen til mas tenkte jeg, men må man så må man. Sol er forresten "mamman" i huset, så hennes ord er lov!

Vi kasta på oss litt klær, tok med oss lue og solbriller (litt av en kombinasjon) og tuslet spent ut. Å før jeg glemmer det: TAKK Brace, for at du påtok deg oppgaven som "fotograf" for fem ville, tøysete jenter. Du er gull! Da vi kom ut døra og så oss rundt fant vi fort ut at vi måtte vekk. Vi har nemlig verken fin hage, trær eller gjerder(?) så det så rimelig mørkt ut i starten om jeg selv må innrømme det. Vi fant etterhvert en vei langs et langt gjerde med litt gress og trær rundt. PERFEKT! Vi starta med noen bilder av oss alle på asfalten, så på gresset før vi tok hele seansen videre opp til en lekeplass vi smått fikk øye på bak noen trær. Takk til kommunen som setter opp slike lekeplasser slik at "voksne" mennesker kan leke seg og ha det gøy sammen. Vi ble kjempe fornøyde med alle de kreative idèene våre og tok sikkert godt over 100 bilder! Til alles fortvilelse kom jeg og Malle på at et "hoppebilde" ikke hadde vært feil på en vakker Onsdag som denne. At vi aldri lærer. Utfallet ble hysterisk morsomt og en smule brutalt for enkelte. Det har kanskje endelig gått opp for oss alle at vi ikke lenger er 120 cm og 30kg for å si det enkelt. Gjerde besto av to "totoms fire" planker og i det "området" vi fant på at vi skulle stå var det tre "påler/stokker" nedi jorda hvor kun tre av oss fikk plass. Etter mye vingling, balansering og et aldri så lite "knekk" i gjerdet (her skulle vi virkelig ha tenkt oss om TO ganger) kom vi oss opp alle mann. Jeg, Cammi og Malle sto på hver sin "påle/stokk" mens Sysse og Sol sto imellom oss. 1-2-3 HOPP! *knips* Here we fall:

Vakkert kan jeg me handa på hjerte si at det ikke akkurat var. Hvis dere ser litt ekstra nøye så kan dere se antydninger til at både jeg og Cammi (helt til høyre) får en fin "sats" fra stokken og den øverste planken på gjerdet er sparka bort.

Litt av ei landing. Faen for en gjeng tullinger. Hadde jeg vært vitne til noe slikt hadde jeg ledd meg ihjel!

Sysse holder på å le seg ut, Malle og Cammi stresser etter hammer og spiker, jeg er død av latter og Sol har vondt.

Jeg sitter å ler meg sønder og sammen og tror Sol gjør det samme. Det gjorde hum ikke, hun hadde vondt. HAHAhaha.

Malle og Cammi tar ansvar, går hjem, henter hammer og spiker og fikser gjerdet, nesten. Ansvarlige jenter!

Sammen er vi sterke, jenter!

Sånn kan det gå jenter og gutter. Husk å vei dere før dere hopper nestegang, hahaha. Nå er det snart kveld og jeg har atter en gang skrevet et alt for langt innlegg, unnskyld. Nå skal jeg ut å løpe før jeg igjen treffer senga med stor fart. Imorgen har vi FRI fra skolen, må si jeg gleder meg til å tilbringe morningen ene og alene i senga mi! TUSEN TAKK til jentene mine, for en helt fantastisk dag.

Det tar forresten et tiår å laste opp de flotte bildene vi tok. Så jeg oppdaterer siden min når jeg har restartet pc`n min litt seinere:)
Ha en fin fin kveld!



tirsdag 28. september 2010

Høst, snart vinter.

Nettopp, høsten er her. Hver dag faller det flere blader av trærne, gresset skifter farge fra frisk grønn til en dus naturlig brunfarge, naturen forbereder seg atter en gang på en ny kald, vakker vinter. Hode mitt innstilles når dagslys blir til behagelig mørke og når hver nye morgen fyller soverommet mitt med en kaldere og kaldere frisk luft. Jeg liker høstens mange sider. Både i går og i dag har det vært sol og klart vær i Trondheim, det er helt fantastisk vakkert å se hvordan skogen omgjøres fra et grønt teppe til et myldrende fargesprakende bilde. Jeg føler meg riktig heldig som får bo i et land med så totalt forskjellige årstider.

Alt jeg klarer å tenke på er den kommende dagen da den aller første snøen faller ned fra himmelen og frosten lager fine krystaller i gress og trær, da er jeg i mitt rette element. Selv om jeg vet at vinteren hær i Trondheim ikke er noe å skryte av vet jeg hvertfall at den dagen jeg får reise langt nord til mitt helt egne vinterland snart vil komme. Jeg husker tilbake på den fine vinteruka vi hadde med skoleklassen vår i fjor, den var i utgangspunktet flott den. Men jammen var det slitsomt å måtte drasse på blå, rød, grønn, lilla, you name it, all slags skismurning fordi snøens konsistens var i stadig endring, meter for meter. Ingenting er så godt som å komme hjem til jul å se et landskap dekket i et sammenhengende hvitt teppe av myk snø. Åh, som jeg elsker vinteren! Jeg må selvfølgelig ikke glemme PÅSKEN! Den har vært spesiell for meg helt siden jeg som 3åring spente skia på beina og traska glad og lykkelig til fjells, med følge selfølgelig;) Jeg er forresten født midt i påsken, så jeg har vel litt medfødte skills når det kommer til vinteraktiviteter og det er vel hær min store forkjærlighet for dette rare fenomenet "snø" kommer inn i bildet.

Jeg må si at gleden over å kunne stå opp tidlig på en vinterdag, pakke sekken med appelsin og kakao og gå opp i fjellet er stor. Ikke minst dra til riksgrensen, kjøre snøscooter og bare nyte isbreene og vill natur, det kaller jeg frihet! Det å kunne kjenne at mange elleville hestekrefter tar deg dit du vil, når du vil, er helt ubeskrivelig for meg. Bort fra stress, og vekk fra "virkeligheten" på en måte, jeg unner alle der ute til å oppleve noe slikt i løpet av livet! Jeg blir bare så fascinert når alle "bildene" av alle opplevelsene, ikke minst alle inntrykkene bobler i hode mitt. Hadde jeg vært Gud skulle jeg, akkurat nå, gitt dere alle en følelse av å stå øverst på en isbre, i 20 effektive minusgrader og sett utover et klart, solfylt, stille vinterlandskap! Desværre er jeg ikke Gud, enda, men kanskje bilder kan illustrere litt hvordan vinteren fascinerer meg:


Høsten er endelig kommet. Er det ikke vakkert?

Dette må jeg leve med helt til...

...jeg endelig kommer hjem til mitt kjære vinterland.

Vinterens mange muligheter. Lillesøster i farta.

Jeg elsker snøens gode egenskaper. Mitt kjære søskenbarn Agnetha i full "guffe".

Gotta love them. Carvingski <3

Jeg er glad for at nord Norge er mitt hjemsted.

Nok om tema-skriving for i dag tenker jeg. Nå er klokka ellerede passert halv 11 på kvelden, jeg som avlyste date`n min i kveld fordi jeg var helt elendig trøtt, dumbass! Er det ikke rart hva dette flotte internettet gjør med oss alle sammen? Hoff, nå har jeg helt forferdelig dårlig samvittighet. Men, men, det kommer en dag imorgen:) Jeg har som sagt vært helt ubrukelig i dag. Eller, jeg var på skolen, jeg deltok i en pedagogikk forelesning, som forresten viste seg å være helt greit brukbar. Jeg har skrevet en del på en norskoppgave som jeg, Sol og Marita skal levere sammen og nå skriver jeg blogg. Så, helt ubrukelig har jeg kanskje ikke vært, men nattbesøket mitt i går resultete i ca 4 timers søvn så. Trenger jeg egentlig si mer om den saken? Trukke det nei. Ellers så har jeg det fantastisk bra om dagen, det er alltid et lys i enden av tunnelen og for meg føles det som om jeg ligger i et evigstekende solarium der jeg får alt servert på sølvfat. Hybellivet er aldri så vondt at det faen ikke er godt for noe;) Hver dag føles som en ny mulighet til å skaffe seg nye erfaringer og inntrykk, noe jeg er skapt for! Nå skal jeg "smatte" den siste nikotidosen min fra snusen min, så er det natt hær i huset. Håper dere har noen fine høstdager hvor enn dere befinner dere:)




mandag 27. september 2010

Løpe løpe løpe!

Ipod`n ligger til ladding. Jeg må ut å løpe! Det kribler i bena rett og slett! Sola skinner enn så lenge og i kveld skal jeg være så heldig å få være med Malle på en aldri så liten løpetur, jeg elsker at vi er så flinke, sunne ungdommer:)  Gårdagen var ren kos, noe som gjorde meg utrolig slapp og resulterte derfor i at jeg ikke fikk løpt noe i det hele tatt, krise liksom. Men i dag sier jeg bare, idag starter jeg igjen. JIPPI!

Litt irriterende er det jo at jeg ikke kom meg opp på skolen i dag, telefonen min var fri for strøm...eller så var det fordi jeg satt oppe til langt på natt fordi Malle ga meg en nettadresse til en helt sinnsyk awesome side(jeg skal fikse et eget innlegg der jeg forteller dere litt mer om dette senere)!! Uansett, trasige greier hva? Haha, jeg digger når slike ting skjer, men bare en gang i blant såklart. Irritasjonen snudde seg uansett fort da jeg kom ut av soverommet mitt og fant ut at Sol også lå som et slakt i senga si og heller ikke hadde kommet seg opp. ENDA bedre ble det når jeg hørte en liten stemme fra underetasjen: "jeg er også hjemme i dag." HAHA..Malle var jammen meg hjemme hun også! Helt fantastisk jenter, dette må vi ikke gjenta;)

Jeg kom meg med andre ord ut av senga nærmere ett, dusja og fikk plutselig usedvanlig mye energi i kroppen. Kanskje ikke så rart etter 12timer med dyp søvn? Ikke vet jeg, hyperheta tok meg væffal ganske kraftig og jeg fikk et anfall. Krølla hele håre mitt, sminka meg litt vel mye og tok på jeans(på en fridag er dette veldig uvanlig til meg å være!), men gjort er gjort. Så, etter at Sol var ferdig å spørre meg ut om jeg skulle på ball, få besøk osv. siden jeg tydeligvis var blitt totalt forvandlet til noe litt penere enn vanlig gikk jeg glad og fornøyd til butikken..og tilbake igjen! Givende dag ikke sant? Nå er alt jeg klarer å tenke på å ta på meg den sexy løpetightsen min igjen <3 den betyr alt for meg og gjør meg så glad!

Etter løpeturen skal jeg mekke sammen en omelett med bacon og champinjong til middag/kvelds, en sikker vinner! Kvelden min skal videre tilbringes i sofakroken sammen med litt godt selskap. Digg digg digg!
Jeg har forresten et lite spørsmål til alle dere som tydeligvis leser bloggen min, misforstå meg rett: jeg synes det er kjempekos at dere leser! Men, er det noe dere vil at jeg skal skrive om? Kanskje noen av dere lurer på noe? Isåfall, still spørsmål om alt mellom himmel og jord og kjør på med tema-forslag! Da blir jeg glad :)
Ha en fortsatt strålende mandag alle sammen.

Energi x 1000

Lek.

I don`t like mondays. Just kidding.



søndag 26. september 2010

Søndagsbarn.

Jeg er våken, opplagt og formen har jeg(med god hjelp) tatt til nye høyder. Dette er en av de dagene hvor jeg rett og slett ikke klarer å la vær å smile fra øre til øre. Jeg er nok en smule lykkelig, og fikk i løpet av natten høre mye gode ord fra en person som betyr mye for meg, ENDELIG! Dagen i dag skal tilbringes i senga mi, ene og alene skal jeg kose meg med Twilight, snus og god musikk, det kaller jeg kvalitetssøndag! Skal selvfølglig starte opp treninga mi etter helga i kveld, gleder meg allerede til å ta på løpesko, komme meg ut i Guds frie natur og innta en god dose frisk luft.

Jeg har nettopp vært oppe til frokost og fikk pratet med Malle og Cammi. De er så hærlige og ga meg en oppdatering på nattens festligheter. Jeg blir bare mer og mer glad i jentene jeg bor sammen med, og hvem hadde trodd at jeg skulle bli så glad i 4 ØSTlendinger? Jeg har alltid vært litt...fordomsfull? ovenfor unge, vakre, "osloske" jenter jeg. Er nok ikke så rart siden vi nordlendinger har en tendens til å tenke oss lite om før vi utbryter: "hærregud, se på den tøsa dær da. Trur ho e fette deili og kan prate "oslosk". Er du i tillegg veldig pen og skaffer deg litt oppmerksomhet, går tankene våre videre til et stadie der mord og litt real bank fort oppstår i hodene våre. Unnskyld, jeg må nok krype til korset å si til alle sammen at jeg aldri kunne vært mer heldig enn jeg er nå som jeg får bo sammen med disse hærlighetene. Jenter, dere er helt fantastiske og jeg simpelthen elsker hver enkelt av deres personlighet høyere og høyere for hver dag som går <3 Og takk, for at dere tok en stakkars forlatt liten nordlending inn i varmen:)

Jeg har forresten hørt mye på Gawin DeGraw de siste dagene. Husker han såvidt fra noen år tilbake der sanger som "Chariot" og "Follow through" ble spilt nok mange ganger til å ødelegge en 16års gammel jentes hode rimelig heftig. Det var vel i den tiden man ikke så så alt for mange lys i tunnelen og da tanker som å ta sitt eget liv kom sigende i stor fart hvis prisen på kinderegga på Rimi gikk opp med noen usle kroner. For et liv! Anyways, nå har jeg ett par "nye" sanger som spilles ofte og som bare er med på å skape glede i denne herlige "voksen"verdenen. "Just friends" & "Meaning" heter de og anbefales på en avslppende dag som denne! Om du har Spotify bør du høre Stripped Version for en ekstra god opplevelse;)
Ha en strålende søndag folkens!

Ren avslapping.

Sunday morning.

Comfortable.

Vakkert.

Bilder sier mer enn ord.

Gawin DeGraw.

Twilight. Søndag.




Next to nothing.

Slik ble altså min lørdagskveld. God mat, tente lys, tv og kun meg selv. Rart er det at jeg enda ikke føler meg i form, venter i spenning. Jeg er utrolig glad for at jeg ikke dro ut på morsomheter i kveld, det kunne nemlig endt rimelig tragisk! Selv om samvittigheten har plaget vette av meg i hele kveld fordi jeg ikke dro til Marte på innflyttningsparty. De er da så mange flotte jenter så jeg stoler på at de klarer seg meget godt uten mitt selskap i kveld. SKÅL jenter! Sånn, nå føler jeg meg litt bedre. Det har vært utrolig godt å bare vært hjemme i hele dag, ikke tenkt på verken tid eller rom. Middagen ble forresten over all forentning da jeg fant noe nydelig chili & hvitløkskrydder i Crib`n vår. Nå er jeg endelig mett og fornøyd og venter på litt nattbesøk som skal holde meg våken ut i de lange nattetimer. Ingenting er så godt som å krype under dyna sammen med en som betyr noe og som ikke minst har en kropp av di sjeldne <3 hihi. Heldig, det er det jeg er!

Tankene flyter jammen ekstra godt avgårde når man finner på å tenne tusen lys, høre på god musikk og mørke faller på. Jeg tenker mye på familie og venner i Harstad, jeg savner dem uendelig mye! Savner å kunne legge meg godt til rette sammen med lillebroren min for å se på gode filmer utover natten. Jeg savner selvfølgelig mamma og pappas gode smil og samtaler <3 De må være de beste foreldrene i verden, vi er bestevenner med mye gjensidig respekt og tillitt, jeg elsker dem! Vent litt, hvem er det jeg prøver å lure? Her sitter jeg å babler om tanker og FAMILIE? På en LØRDAGSKVELD? Hallo i luken. Kjærligheten, det er jo den som tar mest plass nå for tiden. Jeg har vært singel siden mai og har klart meg helt flott, frem til nå. Selvfølgelig måtte det jo komme en søt, uskyldig(?), liten(?) gutt som siden august, allerede har stjelt halve hjerte mitt. Jaja, la gå! Den som intet våger, intet vinner, så nå får d faen meg bare stå til:)

Håper dere har hatt en litt mer givende lørdagskveld enn det jeg har, håper for guds skyld dere også har bedre å gjøre enn å faktisk gidde å lese dette jeg nå sitter å skriver. Jeg er elendig, jeg er fullt klar over det. Det skal ikke gjenta seg, lover! Nå er det kun gledings til neste helg som står for tur! Da har jeg og jentene mine innflyttningsfest i Crib`n vår og jeg føler meg som et barn på julaften! Takk Kristine, for en helt fantastisk tragisk lørdagskveld. Jo værsågod!

Kylling med hvitløk & chili, ris og bernaise <3

Stemning.

Takk kompis, for at du holder meg våken og gir mening til livet, liksom.

Randomness.

Fine utsikta. Jeg skal så jævlig gå til anskaffelse av motorsag i nærmeste framtid!

Fortvil ikke min kjære venn Marte (og spritflaska). Du er i mine tanker <3



lørdag 25. september 2010

Supriseparty & nye bekjentskaper.

I går ble det plutselig drastiske endringer i mine planer for kvelden. Det som egentlig skulle være en rolig, avslappet kveld med mye god mat og ikke minst godt selskap ble heller til et digg supriseparty sammen med nye og noen "gamle" bekjente! Fikk invitasjon til dette i går klokken 17.00. Jeg ble superstressa og kjente at kroppen datt helt sammen i det jeg innså at jeg måtte LØPE ned på polet å kjøpe meg vin forså å LØPE tilbake for å fikse meg. Heldigvis har jeg den beste venn i verden akkurat nå, som tilbydde meg en vinflaske slik at jeg slapp å stresse med å fikse drikke! Et stort takk til min hemmelige venn;) Jeg liker egentlig ikke å ikke helt vite hva som skal skje to timer før en stor fest starter, jeg er jo jente liksom. Sminke, klær, undertøy og ikke minst sko er ting som må vurderes nøye, prøves og som til slutt skal sitte som ett skudd! Fra det innerste plagget til det ytterste, for hvem vet? Man kan jo være heldig å møte en høy, kjekk, muskuløs og pen gutt som sier seg villig til å påta seg ansvaret for en overstadig beruset jente som meg selv. DA er det synd om noe ikke er nøye planlagt;)

Vi dro til festen litt før åtte, fordi hun som det skulle arrangeres supriseparty for ikke skulle komme før i åtte tida. Jeg har deltatt i opptil flere slike fester og selvsagt vet alle at det er når hovedpersonen kommer, festen starter. I dette tilfellet var hovedpersonen veldig forsinka og dukket ikke opp før klokka nærma seg halv ti, tror jeg. Det vil altså si at frøken Kristine allerede var godt i "siget" og blæra jobba på spreng for å kvitte seg med diverse avfallsstoffer. Joda, jeg gikk på do i all hast før hun skulle ankomme. Skuffelsen var stor da jeg satt på doen og plutselig hørte mange brøl : SUPRISE!! Faen, hvordan er det mulig? Neste gang skal jeg ha med meg et kateter. Uansett, kvelden var toppers og jeg digger å feste med litt mer "voksne" folk, dra ut på uteplasser som ikke stråler drama og jævelskap.

Det som kanskje var enda mer synd (sorry mac, dette fortjener å bli nevnt) var at jeg ble overlatt til meg selv når festen skulle tas videre til solsiden. Min kjære venn fant nemlig ut at shotts var høyst nødvendig på en kveld som dette, drakk seg rimelig kanon, ødela skjorta si og gikk hjem. Der sto jeg liksom, med "hua i handa", helt alene fordi at date`n min bare GIKK hjem. Idiot. Ganske morsomt å se at menn, i en alder av 20+ kan falle så hensides jævlig på tryne å rett og slett ikke oppføre seg bedre enn en 14årig gammel jente! Jeg fikk ta til takke med noen kompiser av han, noe som viste seg å være helt greit, slik at jeg kom meg ned til solsiden hvor 1 pils venta på meg før jeg tok taxi hjem, da var jeg nemlig helt ferdig jeg! JA, åsså fikk jeg kjøttboller og pasta i en skikkelig god saus som nattmat hos Malle og Sol når jeg kom hjem! Takk kjære jenter, dere reddet meg <3

Så, nå sitter jeg her i et aldri så lite solskinn som så fint skinner inn gjennom vinduet vårt. Klokka er 16.23 og jeg har ikke gjort en dritt i hele dag! Blir spennende å se om jeg klarer å delta på noe innflyttningsvors i kveld. Har mest lyst til å dra ut edru, ta med meg kameraet og ta masse bilder av utelivets mange usmakelige sider, TENK hvor gøy det hadde vært! Jeg skal hvertfall komme meg på butikken en liten snartur i nærmeste fremtid, skal nemlig lage meg et nydelig måltid i dag bestående av kylling, ris og bernaisesaus eller hjemmelaga Pizza! Haha, skikkelig dagen dærpå mat siden det er så lett å lage, tar kort tid og smaker greit. Hva pleier du å spise dagen dærpå?

I dag klarer jeg virkelig ikke tanken på klær, sminke eller hår.

MAT! Jeg gleder meg til å spise god  mat i kveld!

Jeg og Harstad-jentene mine <3 Savner dere uendelig mye akkurat nå!